Зміст:

Способ приготовления:

1. Очистить батат от кожуры, промыть под проточной водой. Нарезать кубиками и опустить в подсоленную кипящую воду. Варить батат в течение получаса, затем слить воду и пюрировать его.

2. Выложить массу в чистую кастрюлю, заправить сливочным маслом и горячим молоком, одновременно взбивая смесь лопаткой.

3. Подсолить пюре по вкусу и подать к столу. Сверху для хранения пюре из батата, чтобы на нем не образовывалась корочка, поливают растопленным маслом.

Вас можуть зацікавити ці товари
Батат - Freshmart
Ціна за 1 кгмін. замовлення 0.5 кг В наявностi Батат
203.00 ₴
Товар доданий в кошик
кг

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?