Кава з шоколадом і вершками

06.10.2015
2431
0
Зміст:

Способ приготовления:

1. С апельсина снять мелкой теркой тонкий слой цедры. Оставшийся фрукт убрать в холодильник на хранение.

2. Сварить крепкий кофе. Влить бренди, добавить цедру и дать настояться минуты 3-4. Если вы не любите в кофе посторонних примесей, цедру рекомендуется измельчить большими кусочками, а затем удалить из кофе.

3. Шоколад поломать на маленькие кусочки, разложить поровну по кофейным чашкам. Влить горячий кофе. Сверху разложить охлажденные сливки. Сразу же подать к столу.

Вас можуть зацікавити ці товари
Апельсин фреш - Freshmart
Ціна за 1 кгмін. замовлення 1 кг В наявностi Апельсин фреш
116.00 ₴
Товар доданий в кошик
кг

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?