Власне виробництво FreshMart: розповідаємо все, про що ви хотіли спитати

Зміст:

Нещодавно на нашому сайті урочисто (насправді, тихенько, але радісно) відкрився новий розділ — власне виробництво. І, так, це продукція, яку ми виготовляємо для вас самі. Хто розробляє рецепти, яких принципів ми дотримуємось, з чого виготовляємо і не лише, — розповідаємо далі.

Від ідеї до смакоти

FreshMart — це не лише про продаж якісних продуктів. Ми хочемо розвивати ринок корисної їжі та відкривати людям нові гастрономічні можливості. Наша продукція — це натуральні смаки, відсутність консервантів та, відповідно, короткий термін придатності. Це персоналізація та індивідуальність смаку: ми дослухаємося до побажань клієнта, враховуємо ваші вподобання, а сама продукція готується тільки після того як її замовили, спеціально для вас.

Все почалось з такої ідеї, ми вирішили спробувати, кинути собі виклик. І нам вдалось, наразі в нас вже є власні соуси, смузі, лимонади та десерти, є ті, хто їх купує та насолоджується ними. І ми точно не збираємося зупинятися.

Хто на кухні: як та ким розробляються рецепти

Як ми і говорили вище, наші головні шефи — це ви. Насамперед, ми враховуємо ваші вподобання, про які ви говорите нашим операторам у діалогах, пишете у соцмережах. Все це аналізує наша команда кухарів.

Команда складається з професіоналів кулінарної професії, які працювали у різноманітних ресторанах, з відомих та поважних мереж. Окрім того, кожен може пропонувати ідеї, адже їжа — це про різноманітність. Ніколи не знаєш, хто раптово може наштовхнути на геніальне смакове поєднання — клієнт, кур'єр, маркетолог. Тому ми багато експериментуємо, а згодом вдалі експерименти потрапляють у наш асортимент.

З чого зроблені наші смаколики?

Ми обираємо найкращі ідеально стиглі фрукти та овочі для приготування нашої продукції. Вибір у нас чималий, адже FreshMart — це, насамперед, величезний вибір свіжих продуктів з усього світу. Так, нашим кухарям пощастило: вони фактично живуть на ринку та можуть обирати з понад 3000 інгредієнтів, серед яких фрукти, овочі, прянощі, екзотика та бакалія для реалізації будь-яких ідей.

І ми дбаємо не лише про те що всередині, а й про що зовні: використовуємо виключно екологічне пакування, а у перспективі ще й плануємо надати можливість повертати тару кур'єрам.

Кілька слів про плани

Поки що наше виробництво невеличке. Наразі ми робимо до 10 одиниць продукції за день: ми тільки починаємо, та й клієнти тільки починають пробувати. Але плани у нас великі: зовсім скоро почнемо готувати для вас батончики, горіхові пасти, мариновані овочі та багато іншого. Тож слідкуйте за новинами: обіцяємо, вони будуть смачними!

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?