Зелений салат з перепелиними яйцями-пашот

20.10.2015
2802
0
Зміст:

Способ приготовления:

1. Для начала зеленый салат вымыть, обсушить и крупно нарвать. Фризе вымыть, обсушить, удалить темно-зеленые листья. Выложить зелень в салатницу.

2. Бекон тонко нарезать и обжарить до хрустящего состояния. Выложить на салфетки, дать стечь лишнему жиру, затем добавить в салатницу. Перемешать.

3. Вскипятить воду с 1 ст. л. уксуса, уменьшить огонь до среднего. Перепелиные яйца по очереди разбивать в слабо кипящую воду и варить около 4 мин.

4. Смешать оливковое масло с оставшимся уксусом. Заправить салат, посолить, поперчить. Сверху положить яйца-пашот.

Вас можуть зацікавити ці товари
Салат Лолло Біонда 220-250 г  - Freshmart
Ціна за 1 шт.мін. замовлення 1 шт. В наявностi Салат Лолло Біонда 220-250 г
36.00 ₴
Товар доданий в кошик
шт.
Салат Лолло Россо 150-180 г - Freshmart
Ціна за 1 шт.мін. замовлення 1 шт. В наявностi Салат Лолло Россо 150-180 г
52.00 ₴
Товар доданий в кошик
шт.
Рукола 50 г - Freshmart
Ціна за 1 шт.мін. замовлення 1 шт. В наявностi Рукола 50 г
24.00 ₴
Товар доданий в кошик
шт.

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?