Зміст:

Способ приготовления:

1. Груши вымыть, очистить от кожуры и семян. Разрезать на 4-6 частей.

2. Выкладывает грушу в кастрюлю с тонкими стенками. Заливаем водой, ставим на небольшой огонь.

3. Увариваем до густого пюре. Во время варки необходимо часто помешивать груши, чтобы они не подгорели. Варим 1-1,5 часа.

4. За 10 минут до конца приготовления добавить сахар. Если пюре неоднородное, то можно пропустить его через сито.

5. Выкладываем на противень пергаментную бумагу, затем выливает пюре. Духовку нагреваем до температуры 90С, ставим грушевое пюре в печь на 10-15 минут. Пастила должна подсушиться и не липнуть к рукам. Затем скручиваем ее в рулончики, или режем на части.

Вас можуть зацікавити ці товари
Груша Україна - Freshmart
Ціна за 1 кгмін. замовлення 0.5 кг В наявностi Груша Україна
72.00 ₴
Товар доданий в кошик
кг

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?