Зміст:

Способ приготовления:

1. Нагреть духовку до 200° С. Смешайте все ингредиенты соуса: чашка куриного или овощного бульона, сушеный шалфей, дижонскую горчицу, мед и специи по вкусу.

2. Используя острый нож, аккуратно разделить кролика на части. Затем натереть его солью и перцем.

3. Нагреть масло в сковороде, выложить туда части туши кролика. Равномерно поджарить его до золотистого оттенка. Затем в этом же масле обжарить зубчики чеснока.

4. Поместить обжаренного кролика в форму для выпечки. Добавить туда обжаренный чеснок, а затем влить горчичный соус. Выпекать в разогретой духовке в течение 1 часа, периодически переворачивая его.

Вас можуть зацікавити ці товари
Часник - Freshmart
Ціна за 1 кгмін. замовлення 0.1 кг В наявностi Часник
267.00 ₴
Товар доданий в кошик
кг
Перець чорний мелений 110 г - Freshmart
Ціна за 1 шт.мін. замовлення 1 шт. В наявностi Перець чорний мелений 110 г
63.00 ₴
Товар доданий в кошик
шт.
Гірчиця біла насіння 130 г - Freshmart
Ціна за 1 шт.мін. замовлення 1 шт. В наявностi Гірчиця біла насіння 130 г
46.00 ₴
Товар доданий в кошик
шт.

Фактична вага продукції може бути більшою, ніж зазначено в картці товару. Для вашої зручності ми блокуємо на картці суму із запасом 10% — різниця між фактичною сумою замовлення та сумою блокування буде зарахована на картку автоматично без додаткового повідомлення, у деяких банках зарахування відбувається до 3-х діб.

Повнiстю очистити кошик?
Видалити товар?